Bahrain

View listings

bahrain.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Bahrain

Fastigheter till salu i Bahrain

Bahrain, en nation som inkluderar mer än 30 öar i Persiska viken, har varit i centrum för stora handelsvägar sedan antiken. I sin moderna huvudstad, Manama, finns Bahrain's berömda nationalmuseum utställningar från den antika Dilmun-civilisationen som trivdes i regionen i årtusenden. Det är den största staden i staten med en ungefärlig befolkning på 329 510 människor men storstadsområdet överstiger cirka 628 000 invånare, cirka en fjärdedel av Bahrains hela medborgarskap.

Kungariket Bahrain är känt och kallad Gulf of the Gulf och är ett berömt internationellt affärscentrum och en favoritdestination för utlänningar både för boende och arbete. Den växande potentialen i kungariket Bahrain syns tydligt i många av dess investeringsdestinationer och attraktioner.

Under de senaste fem åren har Bahrain sett en våg av investeringar och nya utvecklingar. Bahrain har alltid varit en aktiv hyresgästmarknad, men nu har det skett en märkbar ökning av transaktioner avseende fastigheter till salu i Bahrain under de senaste åren. Så, vad har förändrats för att få detta att hända?

Erbjudande och efterfrågan på fastigheter till överkomliga priser. Efterfrågan på fastigheter till salu i Bahrain drivs mer än någonsin av slutanvändare.

En växande turistekonomi, i själva verket totalt 13 miljarder BD har investerats i turism och infrastruktur som inkluderar utbyggnaden av den nuvarande flygplatsen som kommer att öka resenärernas kapacitet till 14 miljoner. Dessutom kommer utökningen av den saudiska invallningen att öka sin vägkapacitet med upp till 132%.

Fastighetsregleringsmyndigheten kommer säkert att öka lokala fastighetsinvesteringar på olika sätt. Att skapa lagar som obligatoriska arkiveringskonton som krävs för fastigheterna utanför planen kommer att öka konsumentskyddet och kommer att göra det med stort förtroende för köpare, med fler beslut att köpa fastigheter till salu i Bahrain.

Utbildning och utveckling av fastighetsproffs i Bahrain är också en viktig förändring, som garanterar etisk praxis, ansvar och professionalism i en bransch, vilket kommer att leda till ökad effektivitet och bättre service.

Digital teknik kommer att förändra spelet. Om du letar efter att köpa en fastighet till salu i Bahrain eller hyra ett hem, tycker du att rätt egendom har aldrig varit mer effektiv, transparent det är bekvämt.
Onlineportaler och mobilappar gör det enkelt för alla att se alla typer av fastighetsförteckningar samt ha en bättre förståelse av priserna i olika områden, tillsammans med foton och detaljerade beskrivningar av fastigheten till salu i Bahrain. Detta är dock bara toppen av isberg i fastighetsvärlden, eftersom tekniken fortsätter att förändra och förbättra sättet konsumenter och branschpersonal interagerar med marknaden

  •  
    Flytta till Bahrain: allt du behöver veta för din fastighetsinvestering

    Med mer än 30 öar i hjärtat av Persiska viken är Bahrain navet på de olika handelsvägarna sedan antiken. Manama, huvudstaden, liksom värd för världsberömda nationellt museum, är det omöjligt att inte beundra tradition, kultur och skönheten i detta land att upptäcka, från kryddor, tyger, arkitektu ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 2862

Försäljning Villa, Bahrain, Manama, Manama, center

4,174,100.00SEK
Försäljning
Villa

290 m²
Möjligheter inkluderar en gemensam pool 40m2, 5 luftkonditionering enheter, 60lt elektrisk panna i badrummet, ståldörr, duschkabin, PVC dubbelglas och...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB